Bygningsrestaurering

Bygningsrestaurering i Sabro og omegn

Har du brug for professionel bygningsrestaurering i Sabro eller omegn? Så står jeg klar til at løse din opgave. Hos Træværk v/Jacob Sletø har jeg mange års erfaring med restaurering af gamle bygninger såvel som vinduer, som jeg udfører for private og erhvervskunder i blandt andet Tilst, Aarhus og omegn.

Restaurering af fredede bygninger

Det er ikke tilladt at bygge nyt på fredede bygninger. Der må udelukkende restaureres, da det kan være et kulturminde, som skal bevares. Begynder du at nedbryde eller bygges nyt, vil den historiske autenticitet og antikvariske værdi gå tabt.

Jeg tilbyder en grundig bygningsrestaurering i Sabro og omegn, som jeg udfører med omhu og respekt for affektionsværdien. En restaurering kan blandt andet dække over:

  • Reparation af skader
  • Blotlæggelse af ældre overflader
  • Fjernelse af senere tilføjelser
  • Rekonstruktion af mistede dele eller overflader

Jeg sikrer mig, at alt arbejde bliver udført med fokus på kvalitet, således at slutresultatet bliver med en bevaring af de oprindelige elementer, som blot er blevet restaureret.

Restaurering af gamle vinduer

Jeg er blandt andet specialist inden for vinduer, der ser medtagede ud – særligt i ældre bindingsværk, hvor der er mulighed for at genskabe husets værdi ved at restaurere vinduerne i stedet for at købe nye.

Jeg har både stor erfaring og succes med at restaurere gamle vinduer, som giver huset et nyt udseende, samtidig med at det genvinder sin oprindelige værdi.

Kontakt mig og få en pris på bygningsrestaurering i Sabro eller omegn

Kunne du tænke dig at høre mere om mit arbejde med bygningsrestaurering i Sabro eller omegn, har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, eller har du nogle spørgsmål? Så tag endelig kontakt til mig.

Jeg tilbyder rådgivning og vejledning, så du ikke spilder penge på nye vinduer eller andre bygningsdele, som kan ødelægge bevaringsværdige dele af din bolig.

Ring og hør mere på telefon (+45) 26 84 64 00​ eller skriv til min e-mail toemrerjacob@hotmail.com.

Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre, så kan du forvente at høre fra mig hurtigst muligt.

Vil du se billeder af mit arbejde?

Brug for hjælp?

Er du interesseret i at høre mere om bygningsrestaurering eller de øvrige opgaver, jeg tilbyder som tømrer, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.