Ombygning

Ombygning af hus

Ombygning af hus: solidt håndværk inden for din rækkevidde

Trænger boligen til fornyelse, og vil du gerne udnytte pladsen i dit hus bedre? En renovering kan være det helt rette for, at du genfinder glæden ved dit hjem. Uanset om der er tale om den helt store tur eller mindre forbedringer, kan det være med til at øge værdien af dit hus, mens du samtidig forbedrer, fornyer og får udnyttet pladsen bedre.

Du får hos Træværk professionel rådgivning og et solidt stykke arbejde udført uanset størrelsen på opgaven. Jeg holder til i Borum, men har du en opgave i Sabro, Galten, Skanderborg eller et andet sted i nærområdet, kigger jeg mere end gerne på det.

Trænger boligen til en renovering?

Mange huse af ældre dato er ikke indrettet til den måde, vi lever på i dag. Men et gammelt hus kan sagtens fornyes og gøres moderne, hvis du får den rette håndværker på opgaven.

Hos Træværk får du professionel ombygning af dit hus, og ingen opgaver er for store eller små, for selv en lille forbedring kan gøre en stor forskel.

Jeg klarer alle typer af opgaver lige fra at flytte alle rummene i dit sommerhus til at skabe mere plads i køkkenet ved at åbne ind til stuen.

Jeg klarer alt, når det kommer til ombygning af hus, hvad enten du skal have renoveret enkelte rum i dit hus, have en totalombygning af boligen, eller om der er tale om et renoveringsprojekt i din virksomhed, bolig- eller ejerforening.

Få en pris I dag på ombygning af hus

Når du ikke selv har tid, overskud eller evner til at kaste dig ud i et renoveringsprojekt, er det mig, du skal have fat i. Jeg har den erfaring og viden, der skal til, for at dit projekt bliver en succes. Leder du efter en erfaren håndværker, der kan stå for ombygning af dit hus nær Borum, Sabro, Galten eller Skanderborg, så er du altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Du kan fange mig på (+45) 26 84 64 00 eller kontakte mig via mail på toemrerjacob@hotmail.com.

Få et uforpligtende tilbud


- Træværk v/ Jacob Sletø - Saw Blade - Ombygning

Referencer