Vinduer & Døre

Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer hos kompetente hænder

Trænger dine vinduer eller døre til en udskiftning? Vælger du mig, er du garanteret et godt stykke håndværk, som kan holde i mange år frem. Ingen opgaver er for små eller store, og uanset om du er privat husejer, boligforening, virksomhed eller en offentlig institution, tilbyder vi udskiftning af vinduer og effektiv fugning.

Træværk er en lokal virksomhed, der holder til i Borum, men jeg kører ud til hele lokalområdet, herunder blandt andet Sabro, Galten og Skanderborg.

Få et solidt stykke kvalitetshåndværk hos træværk

Selvom Træværk er en lille tømrervirksomhed, kan man ikke sige det samme om mine kompetencer inden for træarbejde – de spænder nemlig vidt.​

Jeg tilbyder blandt andet:

  • ​Udskiftning af vinduer
  • Montering af nye vinduer
  • Vinduer efter mål
  • Udskiftning af døre​

Står du med en opgave, som kræver kompetent og professionel udførsel? Så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.​

Jeg har hjulpet mange kunder gennem tidens løb, og jeg hjælper også gerne dig med alt inden for fugning af vinduer og døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der er mange parametre, der er med til at afgøre, hvad prisen er på udskiftning af vinduer. Derfor kan jeg heller ikke give dig nogen eksakt pris, da det afhænger af den enkelte opgave.

Der er nemlig stor forskel på, om der er tale om nye vinduer, montering af vinduer eller vinduer efter mål – samt hvor mange ruder eller døre, der skal udskiftes.

Ring og hør mere om udskiftning af vinduer og døre

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har en opgave, du gerne vil have et uforpligtende bud på. Det kan du gøre på telefon (+45) 26 84 64 00 eller ved at bruge kontaktformularen til at sende mig en mail på toemrerjacob@hotmail.com. Så vender jeg tilbage til dig, så snart jeg kan.

Min kalender er altid åben for nye kunder, der ønsker en kompetent håndværker til at løse deres opgave – og som foretrækker, at det er samme mester, som tager telefonen og løser opgaven til slut.

Få et uforpligtende tilbud


- Træværk v/ Jacob Sletø - Saw Blade - Vinduer & Døre

Referencer